Leverans av dina cannabisfrön till Sverige

Vi erbjuder två typer av leveransmetoder

Leverans med spårningsnummer: Du kan spåra din beställning på Postens eller UPS webbplats. Denna leveransmetod kostar 170 kr euro. UPS är endast tillgängligt i Europa och inte i alla länder. Om UPS inte är tillgängligt skickas beställningen per post med ett spårningsnummer. Leveranstiden är i allmänhet mellan 5 och 10 arbetsdagar i EUROPA. Mellan 15 och 30 dagar för resten av världen.

Leverans utan spårning: Vi kan också skicka fröna till dig i ett enkelt brev med frimärken. Du kommer inte att kunna spåra det, så det är på egen risk om det kommer bort. Denna leveransmetod kostar 70 KR.

Om det tar för lång tid för din beställning att komma fram bör du kontakta vår kundtjänst genom att skicka ett e-postmeddelande till contact@fatbushseeds.com och ange ditt beställningsnummer. Vi kommer att försöka hjälpa till så mycket vi kan.

Våra cannabisfrön skickas i diskreta förpackningar, vilket innebär att när du signerar för din beställning får du värdefull sinnesfrid, eftersom du vet att ingen annan kommer att veta vad du har beställt.

Paket skickas från vår webbplats i Spanien.